НАЧЕЛНИК ПЕРИЋ ДАРОВАО МЛАДОГ ТЕЛАНТА ХАРМОНИКЕ ДЕЈАНА ЈОВИЧИЋА :: Semberija INFO ::

 

НАЧЕЛНИК ПЕРИЋ ДАРОВАО МЛАДОГ ТЕЛАНТА ХАРМОНИКЕ ДЕЈАНА ЈОВИЧИЋА


Локална управа стимулише младе таленте

 Начелник општине Угљевик Василије Перић даровао је данас успјешног хармоникаша Дејана Јовичића, ученика угљевичке Основне музичке школе "Корнелије Станковић", са 300 КМ за постигнуте резултате.
Тринаестогодишњи Дејан Јовичић освојио је специјалну награду на 27. такмичењу музичких школа Републике Српске заједно са Ђорђем Перићем, а током године освајао је прва мјеста на музичким такмичењима у Бугарској, Шпанији, Украјини и Пољској.


Дејан редовно учествује и даје подршку наступима у свим културним, спортским и привредним дешавањима на подручју општине Угљевик.

"Хармонику свирам пет година и настојаћу да и убудуће радом и трудом допринесем освајању медаља", рекао је Јовичић који је ученик осмог разреда Основне школе "Алекса Шантић" у Угљевику, те петог разреда Основне музичке школе, а игра и кошарку у млађим пионирима Кошаркашког клуба "Рудар 2015".
Перић је након пријема истакао да локална управа стимулише младе таленте.

"Дејан Јовичић је успјешан младић који на најбољи могући начин промовише општину Угљевик и осваја медаље на разним такмичењима у оквиру успјешне Музичке школе `Корнелије Станковић`", рекао је Перић.

Пријему су присуствовали замјеник начелника Угљевика Вања Зекић, предсједник Скупштине општине Ђоко Симић и Дејанова мајка Ивана Јовичић.