ПРИЈЕМ ЗА ЕМУ КОВАЧ :: Semberija INFO ::

 

ПРИЈЕМ ЗА ЕМУ КОВАЧ


Посљедњег радног дана 2021. године, градоначелник Љубиша Петровић уприличио је пријем за велику наду бх. атлетике, Ему Ковач. Током 2021. године Ема је остварила значајне резултате на атлетским борилиштима. Од стране Атлетског савеза Рапублике Српске, трећи пут заредом проглашена је за најбољу атлетичарку у категорији млађих пионира.

Градоначелник Петровић је захвалио младој атлетичарки и људима окупљеним око Атлетског клуба "Атлетик" на промовисању Бијељине као града спорта и обећао пуну подршку градске администрације пројектима развоја спорта и изградње и реконструкције спортских борилишта.

Пријем је искориштен и да се договоре детаљи око организације једног атлетског митинга који би се током 2022. године одржао у Бијељини.

Ема Ковач не престаје са тренинзима. Освојене медаље и добијена признања су јој вјетар у леђа за нове успјехе у каријери. Сљедећи изазов је Државно дворанско првенство Србије које се 16. јануара 2022. године одржава у Београду а на којем ће се Ема такмичити у дисциплини 800 метара.