Начелник Перић посјетио радове у Доњој Трнови који се финансирају из локалног буџета :: Semberija INFO ::

 

Начелник Перић посјетио радове у Доњој Трнови који се финансирају из локалног буџета


У Доњој Трнови код Угљевика у току је асфалтирање паркинг-платоа површине око 600 квадрата које финансира општина Угљевик са 20.000 КМ.

Начелник Угљевика Василије Перић посјетио је радове и истакао да се овај пројекат ради у договору са мјештанима који су исказали потребу да се уреди плато у центру овог села.

-Нама је посебно задовољство јер можемо да изађемо у сусрет нашим грађанима. Асфалтирани плато ће много значити и због разних манифестација које се овдје организују у сједишту овог дивног мјеста-рекао је Перић.

Милан Илић, мјештанин Доње Трнове, који је власник и трговинске радње, захвалио је руководству општине Угљевик за подршку овом пројекту.

-Овај паркинг-плато много значи читавом мјесту, за сва збивања која се дешавају у Доњој Трнови али и мјештанима околних мјесних заједница које гравитирају на овом подручју-напоменуо је Илић.

Одборник у Скупштини општине Угљевик Чедомир Лујановић, заједно са начелником Перићем, посјетио је радове и најавио нове пројекте у овој мјесној заједници.

-Урадили смо много тога у претходном периоду, од асфалтних путева, подршке привреди, пољопривреди, ловству али и најмлађим становницима а то ће бити наш циљ и у наредном периоду-рекао је Лујановић који је мјештанин Доње Трнове.


​За Семберија инфо - Младен Василић