ИНОВАЦИОНИ ИЗАЗОВ „БИЈЕЉИНА СТАРТ УП ДРИЛЛ 2022“ :: Semberija INFO ::

 

ИНОВАЦИОНИ ИЗАЗОВ „БИЈЕЉИНА СТАРТ УП ДРИЛЛ 2022“


Foto
Имаш пословну идеју али не знаш како да је реализујеш- придружи нам се и безбрижно је тестирај уз менторску помоћ!
Знаш да постоји проблем који треба тржишно рјешење, али не знаш гдје почети - дођи по алате који ће те покренути!
Бојиш се започети или си већ почела/о, али није ти успјело - охрабри се, уз занимљиве саговорнике и предузетнике који исто тек крећу!
Тренутно немаш идеју, али си знатижељна/ан и ентузијастична/ан када се ради о предузетништву - придружи се неком од тимова и повежи се с новим људима и знањима!
Размишљате о промјени каријере и покретању властитог предузетничког подухвата?
Ово је права прилика за ВАС!
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДВОДНЕВНИ ИНОВАЦИОНИ ИЗАЗОВ
„БИЈЕЉИНА СТАРТ УП ДРИЛЛ 2022“
 

Уводне информације
„БИЈЕЉИНА СТАРТ УП ДРИЛЛ 2022“ значи да учиш, у тиму и с менторима! Отворен је за све - студенте, запослене, незапослене - с пословном идејом.

Можда сте чули о Леан Стартуп методологији која се темељи на принципу Буилд-Меасуре-Леарн, познатом од Леан Стартуп -а покренутог од стране Ерика Рајса? Знате ли како га примијенити? Зашто су важне програмске хипотезе и како их тачно дефинисати? Знате ли ко су ваши рани корисници, зашто су важни и како их пронаћи? Јесте ли чули за методологију развоја купаца? Знате ли како управљати процесом развоја купаца? Која је разлика између квалитативних и квантитативних експеримената купаца и како мјерити њихов успјех? Како можете наћи разлику између тачних и нетачних интервјуа корисника и зашто је то битно? Да ли је производ који сте у посљедњих 6 мјесеци развили МВП (минимални одрживи производ)? Да ли је боље користити методу Цонциерге или Чаробњак из Оза?

Након 24 сата СТАРТ УП ДРИЛЛ-а знаћеш одговоре на сљедећа питања:
  • Како примијенити Леан Стартуп методологију на своју идеју?
  • Знам ли ко су моји рани корисници, зашто су важни и како их пронаћи?
  • Како могу сазнати постоји ли тржиште за моју идеју?

Главна вриједност коју сваки учесник мора добити јесте да научи да тестира идеје и како да усклади своје производе с очекивањима купаца тако да може да достигне производ / тржишно стање као крајњи циљ.
Обуку ће водити представници агенције „Леан Стартуп Цроатиа” у сарадњи са Одсјеком з локални економски развој и европске интеграције Града Бијељина.
 
Леан Стартуп Цроатиа своју мисију види управо у подстицању, охрабривању и оснаживању нових идеја кроз развој иновативности, предузетништва и предузетничког знања, који представљају темељ здраве економије.
 
Опис обука
Током СТАРТ УП ДРИЛЛ-а радиш у тиму састављеном од људи који се претходно нужно не познају, који носе различите перспективе и искуства. Заједно с њима радиш на валидацији проблема и на том путу учите сви заједно! Уз менторску помоћ! Тимови се формирају око проблема који се представљају на почетку догађаја. Уколико се око твоје презентације не окупи довољно велики тим, имаћеш прилику придружити се неком другом тиму.
 
Да би се укључила/о у СТАРТ УП ДРИЛЛ, не треба да имаш никакво претходно искуство и знање, ми ћемо ти осигурати све основе од прве минуте!
 

 
Учешће на СТАРТ УП ДРИЛЛ је бесплатно а мјесто одржавања је сала за састанке Центра за културу Семберија (други спрат).
 
 
Ко може аплицирати?
  • Пунољетна лица - студенти, запослени, незапослени – битно је да имате пословну идеју.
 
Полазници добијају потврду о учешћу на И “БИЈЕЉИНАСТАРТ УП ДРИЛЛ 2022“.
 
Због ограниченог броја мјеста (30) предност ће имати првих тридесет кандидата који се пријаве.
 
Како аплицирати на обуку?
Пријаве се достављају искључиво електронски и подносе се најкасније до 31.08.2022. године (сриједа) до 12:00 часова. Пријавни образац је доступан на сљедећем линку:
хттпс://формс.гле/31Мдр1Q3ЈwQгКВНеА

Након истека периода за прикупљање пријава, апликанти ће бити информисани о резултатима.

Гдје можете добити више информација?
Више информација можете добити у Одсјеку за локални економски развој и европске интеграције Градске управе Града  Бијељина, Карађорђева 4, канцеларије број 15 и број 17, на телефон +387 (0)55 233 169/233 159 или путем е-маил-а бијељина.девелопмент@гмаил.цом