Продавница здраве хране "Шпајз": Прославили други рођендан :: Semberija INFO ::

 

Продавница здраве хране "Шпајз": Прославили други рођендан


Продавница здраве хране "Шпајз" почетком септембра прославила свој 2. рођендан.

- Овим путем желимо да се захвалимо свима на повјерењу и огромној подршци током двије године. Велико хвала свим нашим сарадницима, задовољство нам је да градимо овако лијепу заједницу уз помоћ тако инспиративних људи! Хвала свима који су уз нас, хвала нашим купцима на повјерењу! Иза нас су двије изазовне и веома успијешне године! 

Трудићемо се да нам наредне године буду још успјешније, а наши купци још задовољнији и здравији! 



За све вас, врата ШПАЈЗА су отворена сваким радним даном (у периоду од 8 до - 18 ч, суботом од 8 - 16 ч) у Улици Милоша Црњанског 24, код Зелене пијаце и водоторња.

У  нашој понуди имамо органских и глутен-фри (free) намирница, суперфуд (food), брашна, тјестенине, житарице, суво воће, кандирано воће, орашасти плодови, хладно цијеђена уља, сјеменке, заслађиваче, чоколаде без шећера, преко 120 врста ринфузних биљних и љековитих чајева, биљне тинктуре, етарска уља, велики асортиман зачина, најшири асортиман сертификовано органске хране, домаће и из увоза, биљног и животињског поријекла, свјеже и упаковане! 

Љубазни и обучени радници су ту да вам дају прави савјет и објашњење у вези одабраног производа.

Дођите да заједно мијењамо лоше навике у исхрани и унесемо новине у свој живот, да органска храна од сада постане ваша свакодневница и принцип здравог живота’’, поручују из ,,Шпајз"-а.