Требињка Анђела Јоксимовић Мис Републике Српске :: Semberija INFO ::

 

Требињка Анђела Јоксимовић Мис Републике Српске


Анђела Јоксимовић, ученица трећег разреда Гимназије у Требињу вечерас је у великој сали бијељинског Центра за културу проглашена за овогодишњу Мис Републике Српске у Бијељини. На финалној вечери избора Мис Републике Српске за Мис БиХ представило се тридесет дјевојака из свих градова Републике Српске. Осим физичког изгледа, за избор најљепше дјевојке у Републици Српској, одлучивали су и критерији, као што је интелигенција, волонтеризам, хуманост, познавање страних језика, дакле, комплетна личност кандидаткиња. Анђела Јоксимовић у изјави за “Семберија Инфо” каже да је обрадована и одушевљена чињеницом да је проглашена за најљепшу дјевојку на овом избору за Мис.





“Пресрећна сам због ове титуле. Од малих ногу бавим се моделингом, практично, од треће године. Потпуно сам посвећена овоме и надам се да ћу остварити успјешну каријеру у моделингу. Наравно, прије свега тога, морам завршити гимназију, уписати и завршити факултет. Вјероватно ће моделинг бити мој животни избор и позив”, рекла нам је Анђела Јоксимовић.



Од тридесет дјевојака из свих градова Републике Српске, вечерас је стручни жири чак петнаест дјевојака изабрао за наступ на Избору за Мис БиХ.  Овакве манифестације имају и промотивни карактер, те је Туристичка организација града Бијељина представила бројне туристичке потенцијале града и регије, као што је Бања Дворови, Семберски салаш, Етно село “Станишићи”, Манастир Тавна и бројне друге занимљиве дестинације.  Уз промоцију  домаћег путовања промовисана је и куповина домаћих производа, што доприноси конкурентности домаће привреде. Подрушку овој манифестацији дао је, осим Туристичке организације града и градоначелник Љубиша Петровић.





(Семберија Инфо)