ВЕЛИКО СРЦЕ ЉУБИТЕЉА ОЛДТАЈМЕРА :: Semberija INFO ::

 

ВЕЛИКО СРЦЕ ЉУБИТЕЉА ОЛДТАЈМЕРА


У оквиру Зимског корза 2023 вечерас је на градском тргу уприличен новогодишњи скуп олдајмера.
 
-Увијек смо у оквиру клуба обиљежавали новогодишње и божићне празнике. Међутим , ово је први пут да то радимо на овај начин, украшавањем наших љубимаца, вожњом кроз град и доласком на трг. Овдје је вечерас 15 возила. Већина је из нашег клуба али има и пријатеља из Прњавора, Брчког, Шапца и Богатића. Припремили смо такође око 300 пакетића. Дио ћемо, у сарадњи са Центром за социјални рад подијелити њиховим штићеницима, дио дјеци наших чланова а наћиће се ту пакетића и за дјецу која се задесе на градском тргу", рекао је за "Семберија ИНФО" Бојан Стајић, предсједник "Олдимер клуб" Бијељина.
 
 
Један од чланова клуба, Борис Симић вечерас је представио свог четвероточкаша, Буба 1200 из 1975. године. Ауто је рестаурисао прије двије године а поносно истиче да је још једна Буба у процесу рестаурације.
 
 
-Члан сам "Олдтимер клуба" јер сам пронашао људе који су као и ја велики заљубљеници у старе моделе аута. Ево ја сам своју љубав пренио и на свог сина и надам се да ћу са њим учествовати у организацији још много оваквих прослава Нове године и Божића", рекао је Борис Симић за"Семберија ИНФО".


 
Семберија инфо