БАЊА ДВОРОВИ ОБИЉЕЖИЛА КРСНУ СЛАВУ :: Semberija INFO ::

 

БАЊА ДВОРОВИ ОБИЉЕЖИЛА КРСНУ СЛАВУ


Ломљењем славског колача, у "Бањи Дворови" је обиљежена  крсна слава ове бањско-рекреативне установе, Свети првомученик и архиђакон Стефан. Овај свечани чин обавили су свештеник Српске православне цркве, кум славе Дико Иванић и директор "Бање Дворови" Милорад Зекић, са запосленим у Бањи Дворови, те пословним сарадницима и пријатељима установе. Честитајући славу запосленим у Бањи Дворови, Зекић је и свим грађанима Републике Српске, честитао Дан Републике-9. јануар. Он је изразио наду да ће све планирано у овој установи, бити и реализовано. 



- Вјерујем у перспективу ове установе и надам се да ћемо у овој години имати довољно посла, као и добру туристичку сезону, како бисмо наставили са напретком, али и да пронађемо најбоље рјешење за ревитализацију и проширење капацитета. Очекујемо да ће надлежни у Градској управи имати слуха за ову установу, која заслужује да буде носилац бањског туризма не само ове регије, него и шире", рекао је Зекић.



Он је нагласио да за Бању Дворови постоје квалитетна  рјешења, али је евидентан недостатак воље оснивача, да се то ријеши на добробит свих.                  
- Надам се да ће се то промијенити у овој години и да ће развој Бање бити видан", истакао је Зекић.


Семберија инфо - О. Стјепановић