Одборник Вујановић посјетио бијељинску предузетницу: Политичари морају понудити женама већу заступљеност :: Semberija INFO ::

 

Одборник Вујановић посјетио бијељинску предузетницу: Политичари морају понудити женама већу заступљеност


 Одборник Коалиције „Покренимо Бијељину“ Славиша Вујановић посјетио је данас предузетницу Зорану Перковић, власницу фризерског салона, поводом 8. марта – Међународног дана жена и том приликом поручио да жене заслужују већу подршку и заступљеност на руководећим функцијама у локалној заједници.



- Драго ми је да у Бијељини постоји много предузетница које воде мала предузећа, али и велике компаније. То је показатељ да мушкарци морају да им дају већу шансу, да докажу свој капацитет у привреди, политици и другим областима. Од 34 одборника у Скупштини града Бијељина само три су жене и надам се да ће се та слика промијенити – навео је Вујановић.



Зорана Перковић је захвалила Вујановићу на цвијећу које јој је уручио у име Коалиције и додала да жене носе велики терет, како на послу, тако и у домаћинству.

- Сматрам да жене раде много више од мушкараца јер су задужене да све функционише код куће, али и на послу. Захваљујем на знаку пажње којим сте ме изненадили и надам се да ћете путем политичког дјеловања обезбиједити женама да буду видљивије у друштву – нагласила је Перковићева.