Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: Лажне вијести 3 :: Semberija INFO ::

 

Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: Лажне вијести 3


Срамота је да један национални медиј, скривајући се иза фејсбук статуса, објављује вулгарности, увреде и дезинформације користећи изразе: „ко нас је.е? “ „пи.ај по сиротињи“, „од зла оца и још горе матере“, „лудак“, „будала“, „безобразници“, „дно дна“, .... Да ли је то слободан, демократски дух медија који жели да се представи као европски?

ИСТИНА:

Скупштинска већина од 25 одборника, на иницијативу незадовољних грађана, привредника, спортских колектива, удружења и организација покренула је опозив Љубише Петровића, појединца који 2,5 године не обавља посао градоначелника, урушава град и Бијељину користи као таоца за грађење личне политичке каријере.
Годишње Љубиша Петровић кошта Бијељину преко 200.000 КМ

Самовољно управља буџетом. Злоупотријебио је милионе марака за запошљавање својих активиста у Градску управу и сада их тјера да у радно вријеме разносе његове флајере и иду на митинге.

Семберију је изоловао од Републике Српске и окружења, нанио је милионске штете пољопривредницима, угрозио животе грађана током пријетњи поплаве, нанио штету градским предузећима блокирањем исплате помоћи...
Себи јавно приписује одлуке Скупштине о субвенцијама за боравак дјеце у вртићима, ђачке карте, бесплатне уџбенике које Влада Српске дијели ученицима од 1. до 5. разреда.

ЛАЖ:

„ 25 врло лоших одборника, народски речено од зла оца и још горе матере, оће да им Љубиша, даје паре за неке њихове потребе, да краду...

Код Миће се јело. Једва подијели плате од - пешес иљада марака, а сад се још не може и јест џаба. И морају остајат на послу до три. Е сад су они ударили на њега, Љубишу, те ваки је, те наки је. Ударили су они опасно по њему, а он проста душа, поштен.

Иако ови говоре да није, да је лопов и да их стопира да развијају град. Оно јес да нико нешто пуно и не ради, ал стопира и то што не ради.

Паре, ко лудак, кажу ови, дијели за бесплатне књиге за основце, муља да извуче бесплатан превоз за ђецу са села.....

А најгоре од свега, узео онај банкарски рачун од града и метно на сајт града и сад свака будала може да види на шта се троше паре.... Ма смијенит будалу. А ми обични људи, ко нас је.е. ... Ако не можемо својим очима видјети шта се дешава и ко је ко, онда само удри, пи.ај по сиротињи. Безобразници ће покушати на све начине да нас уцијене...“

(Покренимо Бијељину)