Породични тренуци у Градском парку у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Породични тренуци у Градском парку у Бијељини


У Градском парку у Бијељини у организацији Удружења „Породични круг“, данас је, поводом Међународног дана породице, који се обиљежава 15. маја организована традиционална манифестацију „Породични тренуци“.



Манифестација је реализована у сарадњи са ЈУ Дјечијим вртићем „Чика Јова Змај“ Бијељина, Педагошким факултетом у Бијељини, а под покровитељством Града Бијељина.

Породични тренуци су прилика за окупљање породице, дружење, као и упознавање са другим породицама и учешће у играма и игровним активностима.



-Мисија Удружења „Породични круг“ јесте подршка, очување и истицањe значаја улоге породице за развој цијелог друштва. Управо је томе посвећена наша манифестација „Породични тренуци“, која је обиљежава 15. маја, поводом Међународног дана породице, али због временских прилика које смо имали у мају, одгодили смо је за крај јуна, али свакако мислим да не постоји погрешан тренутак за ову манифестацији и за окупљање породице“, истакла је Слађана Миљеновић, предсједница Управног одбора Удружења „Породични круг“ Бијељина.



Славиша Вујановић, директор ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ Бијељина казао је да је њихова жеља да као установа која се бави васпитањем и образовањем дјеце да подршку родитељима у ком правцу да васпитавају своју дјецу и да јачају улогу породице у друштву.



-Породица је основна чаура друштва. Изузетно сам задовољан што се доста дјеце и родитеља данас одазвало нашем позиву. Мислим да данас из Градског парка шаљемо једну лијепу слику правих породичних тренутака. Морамо и даље ићи у том правцу, да се сви фактори који су битни као чиниоци друштва укључе у јачање породице. Са јаком породицом имамо јак град, а касније и Републику“, нагласио је Вујановић.



Дејан Стевић, асистент физичког васпитања на Педагошком факултета Бијељина, рекао је да је ово идеална прилика да студенти Педагошког факултета у Бијељини покажу шта су научили у току студирања, те да подржавају овакве манифестације и да радо дају свој допринос.

Семберија инфо