ИНТЕРАГРО 2023 – Саопштење за јавност :: Semberija INFO ::

 

ИНТЕРАГРО 2023 – Саопштење за јавност


Свечаност отварања 21. по реду Међународног сајма пољопривреде, лова и риболова ИНТЕРАГРО 2023 биће уприличена у сриједу, 20. септембра, с почетком у 11 сати. Сајам ће трајати три дана, до 22. септембра, за када је придвеђена додјела сајамских признања у 13 часова и наградна игра за посјетиоце сајма у 14 часова

Главни улаз за посјетиоце сајма биће отворен већ у 09:30 часова. Цијена улазнице износи 3 КМ. Због очекиваних гужви и доласка делегација посјетиоце молимо за стрпљење. Паркинг за посјетиоце сајма обезбјеђен је на простору сточне пијаце.

Простор за представнике медија, као и сваке године, предвиђен је десно од бине што је добра позиција за телевизијске екипе и фоторепортере. Молимо представнике акредитованих медијских кућа да у вријеме отварања буду на мјесту предвиђеном за новинаре најкасније до 10.30 сати, како би се избјегла гужва са званичницима и званицама који ће доћи на церемонију отварања.

Званице и гости биће смјештени у четири реда до бине. Из сигурносних разлога, испред њих неће бити омогућено кретање а самим тим нити могуће узимати кадрове.

Након свечаности отварања, званичници ће обићи изложбени простор у сајамскох хали 1., сајамској хали 2. И вањски изложбени простор, након чега је планирано  кратко обраћање медијима са штанда Генералног спонзора Петриx цомпанy д.о.о.

Протокол и програм сајма јавности ће бити доступан на службеној страници А.Д. “Град” Бијељијна.