БИЈЕЉИНСКИ СДС: ЈЕДНОГЛАСНА ПОДРШКА МИЋИЋУ! :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНСКИ СДС: ЈЕДНОГЛАСНА ПОДРШКА МИЋИЋУ!


Извршни одбор Градског одбора СДС-а Бијељина, на састанку у просторијама СДС-а, ком су присуствовали и народни посланици и градски одборници из ове странке, једногласно су подржали активности градоначелника Миће Мићића у настојању да уз подршку и помоћ републичке власти обезбиједи реализацију капиталних пројеката који су у интересу свих грађана и битни за даљи развој Града Бијељина. Јединствени су и по питању подршке политици врха СДС-а, поштовању одлука, а наредних дана биће одржан још један састанак на који ће бити позван и предсједник СДС-а Мирко Шаровић.

-СДС ове године слави 30 година постојања и прослава ће бити управо у Бијељини, а СДС је иначе најодговорнија за функционисање власти у Бијељини. Од једне општине смо постали град, други по развоју и величини у РС. Водимо одговорну политику, а тако и настављамо, јер желимо да наш град буде лидер у развоју и на корист грађана“, рекао је потпредсједник СДС-а и предсједник Градског одбора СДС-а Мићо Мићић.

Да остају вјерни принципима СДС-а потврдио је и народни посланик Томица Стојановић, као и предсједник Клуба одборника СДС-а Јован Гајић. 

-Желимо да наставимо са реализацијом пројеката који су и интересу грађана и града, а управо то је и циљ СДС-а. За спекулације немамо времена, јер сматрамо да једино треба да размишљамо о пројектима који ће допринијети развоју нашег града и бољем животу грађана“, закључак је учесника састанка.

​Семберија ИНФО - Текст и фото - О. Стјепановић