PRIJAVE ZA IZBOR NAJLJEPŠEG DVORIŠTA DO 31. MAJA :: Semberija INFO ::

 

PRIJAVE ZA IZBOR NAJLJEPŠEG DVORIŠTA DO 31. MAJA


Zbog velikog interesovanja građana, rok za prijave na izbor za najljepše dvorište, prostor ispred zajednice etažnih vlasnika i javni prostor u mjesnim zajednicama produžen je do 31. maja, a u skladu s tim, pomjereni su i ostali rokovi konkursa: on-lajn glasanje i konačni izbor najljepše uređenih privatnih i javnih prostora. Svi ostali uslovi konkursa ostali su nepromijenjeni. Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica sa prebivalištem, odnosno sjedištem na području Grada Bijeljina koja do 31. maja (uključujući i taj dan) dostave popunjen obrazac i najmanje pet fotografija uređenih prostora na jedan od sljedećih načina:

a) ličnim dostavljanjem ili poštom i na adresu Gradske uprave Grada Bijeljina (Trg kralja Petra I Karađorđevića 1, 76 300 Bijeljina)

b) na adresu elektronske pošte [email protected]

c) u inboks na službenoj „Fejsbuk“ stranici Gradonačelnika Bijeljine www.facebook.com/ljubisa.petrovic.bn

Sve prijave će ući u prvi krug izbora u jednoj od ovih kategorija. U prvom krugu će biti provedeno javno, on-lajn, glasanje na službenoj „Fejsbuk“ stranici gadonačelnika www.facebook.com/ljubisa.petrovic.bn. Prvih pet  prostora, u svakoj kategoriji, koji osvoje najviše glasova, odnosno lajkova na „Fejsbuk“ stranici, ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora komisija imenovana za tu priliku će posjetiti sve lokacije koje su ušle u drugi krug i donijeti konačnu odluku o najbolje plasiranim učesnicima. Nagrade će biti dodijeljene na osnovu opšteg izgleda, raznovrsnost biljaka, ukupne angažovanosti i kreativnosti prijavljenih učesnika u uređenju životnog prostora, kao i koncepcije rješenja (kreativnosti i originalnosti). Najljepše uređeno dvorište individualnih domaćinstava, dvorište zajednica etažnih vlasnika i javni prostor u mjesnim zajednicama, biće nagrađeni i to:

1. Najljepše uređeno dvorište individaulnih domaćinstava -
a) 1.200,00 KM prva nagrada
b) 800,00 KM druga nagrada
v) 500,00 KM treća nagrada
2. Najljepše uređeno dvorište zajednica etažnih vlasnika -
a) 1.200,00 KM prva nagrada
b) 800,00 KM druga nagrada
v) 500,00 KM treća nagrada
3. Najljepše uređen javni prostor u mjesnim zajednicama će biti nagrađen u skladu sa potrebama i učešćem građana na osnovu posebne odluke gradonačelnika.
 
(Grad Bijeljina)