ХОРОСКОП ЗА 02. ДЕЦЕМБАР 2020. ГОДИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ХОРОСКОП ЗА 02. ДЕЦЕМБАР 2020. ГОДИНЕ


Мјесец ове сриједе прелази у свој знак Рак одакле прави секстил са Ураном у Бику. Уран је у егзалтацији Мјесеца и веома је усклађен са њим, што доводи до потребе за дубљим разумијевањем себе и сопствених потреба, стога ослушните тај глас који је ту у вама и који је заправо ваш одраз. У себи пронађите моћ да се суочите са свим непознатим, закорачите у непознато, бојазан је непожељна док имате овакав аспект који вам чува леђа! Планирајте, спроводите у дјело и вјерујте у себе!

Ован

ПОСАО

Иритирају вас различити неспоразуми, али и нечије неодмјерене изјаве. Проблеми у комуникацији са сарадницима се своде на питање приоритета. Свако од вас прижељкује бољу позицију која гарантује већу слободу изражавања или престиж на пословној сцени.

ЉУБАВ

Претјерујете у својим захтјевима пред вољеном особом. Неко упорно игнорише ваше примједбе или поруке које упућујете.

ЗДРАВЉЕ

Изражена напетост.

Бик

ПОСАО

Неко вас наговара да промјените своје ставове и да прихватите нове идеје. Стало вам је да свој успјех уклопите у стандардна мјерила и не желите да експериментишете у неком непознатом правцу.

ЉУБАВ

У свом препознатљивом маниру одбијате ствари које се граниче са вашим увјерењем. Али, партнер има другачије мишљење и све прихвата са неким »чудним« одушевљењем. Као да се не разумијете довољно.

ЗДРАВЉЕ

Добро се осјећате.

Близанци

ПОСАО

Сачувајте присебност духа и немојте давати званичне или брзоплете изјаве, нарочито када вас неко наговара да прекорачите своја професионална овлашћења.

ЉУБАВ

У емотивном смислу боље је да задржите оно што имате, него да се заносите нечијом причом и комплиментима. Први утисак може лако да вас завара. Неко не испуњава ваше основне критеријуме као што вам се то чини.

ЗДРАВЉЕ

Могућа главобоља.

Рак

ПОСАО

Неко одбија да саслуша или прихвати ваше пословне идеје. Потрудите се да правилно разграничите своје обавезе од интереса који вас везују за одређене сараднике.

ЉУБАВ

Прижељкујете занимљивије догађаје у свом љубавном зивоту. Сусрет са једном особом може да уљепша ваше расположење.

ЗДРАВЉЕ

Потребно вам је више одмора и опуштања.

Лав

ПОСАО

Пропуштену прилику не треба посматрати као пословно-финансијски губитак, већ као добар подстицај за неке будуће планове. Будите умјеренији у својим изјавама пред сарадницима.

ЉУБАВ

У љубавном животу за разлику од свог партнера, Ви имате другачија мјерила вриједности и јасније циљеве. Повремено дјелујете строго и не дозвољавате никакво одступање од заједничких планова.

ЗДРАВЉЕ

Добро се осјећате.

Дјевица

ПОСАО

Нечије ријечи дјелују сувише провокативно, али на вама је да контролишете своја осјећања. Потребно је да се дистанцирате у односу на различите непријатности. Понекад треба стварати у креативној тишини и мимо радозналих погледа.

ЉУБАВ

Партнер има необичне идеје и одбија да саслуша ваше примједбе. На срећу, очекујете брз или лак расплет догађаја.

ЗДРАВЉЕ

Узимајте витамине.

Вага

ПОСАО

Сарадници немају довољно слуха за нове идеје, а притисак са ваше стране доноси супротан ефекат. Стрпљиво сачекајте на боље услове.

ЉУБАВ

Имате утисак да се неке ствари дешавају мимо вашег знања или да партнер користи лажне изговоре. Пажљивије анализирајте нечију причу и оно што се крије између редова.

ЗДРАВЉЕ

Чувајте се прехладе.

Шкорпија

ПОСАО

Имате добре идеје, али неко ограничава ваш пословни утицај. Због нечије претјеране самовоље осјећате латентно незадовољство и несигурност. Налазите се у незахвалној позицији да бисте прећутали оно што мислите.

ЉУБАВ

У сусрету са вољеном особом не желите да мијењате своје критеријуме, али ново убјеђивање вас доводи до границе стрпљења. Добра воља и компромис мора да постоји са обе стране.

ЗДРАВЉЕ

Проблеми са леђима.

Стрелац

ПОСАО

Улажете огромну енергију, али изостаје очекивани успјех и велики утисак који желите да оставите на своју околину. Неко други присваја већи дио резултата и игнорише ваш утицај.

ЉУБАВ

Планирајте сусрет са особом која може да задовољи ваше емотивне потребе. Препустите се неком од оних лијепих тренутака инспирације и радости.

ЗДРАВЉЕ

Добро се осјећате.

Јарац

ПОСАО

Неко вас критикује или покушава да представи ваше идеје у негативном контексту. За сада је тешко утврдити праву истину у сарадничким редовима, али ваши пословни циљеви се битно разликују у односу на мишљење већине.

ЉУБАВ

Нема потребе да се понашате превише тајанствено пред блиском особом, јер на такав начин подстичете нову сумњу и удаљавање.

ЗДРАВЉЕ

Хроничне тегобе.

Водолија

ПОСАО

Нови пословно-финансијски успјех дјелује као велики подстицај и на вашу околину. Не желите да вас неко успорава у послу и да вас замара опширном причом.

ЉУБАВ

Потрудите се да остварите своје емотивне намјере или да придобијете нечију наклоност. Употребите свој шарм, али и оно драгоцјено »зрно разума« које имате.

ЗДРАВЉЕ

Одлично.

Рибе

ПОСАО

Потребно је да се правилно организујете и да ускладите своја интересовања, како бисте остварили различите циљеве. Дозволите себи и одређену дозу препотенције са намјером да оставите позитиван утисак на пословне партнере.

ЉУБАВ

Поступите по својој савјести и немојте игнорисати нечије жеље. Покажите да посједујете и оне посебне манире који откривају емотивну страну ваше личности.

ЗДРАВЉЕ

Провјерите крвну слику.