УРУЧЕНЕ ГЛАВНЕ НАГРАДЕ - СТАН У ЦЕНТРУ БАЊАЛУКЕ И АУТОМОБИЛ “АУДИ А3” :: Semberija INFO ::

 

УРУЧЕНЕ ГЛАВНЕ НАГРАДЕ - СТАН У ЦЕНТРУ БАЊАЛУКЕ И АУТОМОБИЛ “АУДИ А3”


Бањалука, 16.09.2022.године -  Бањалучка пивара уручила је главне награде побједницима велике наградне игре Бањалучке пиваре под називом “Нектар у руке, за срећне тренутке” која је мотивисала више стотина хиљада љубитеља пива да се одазову и учествују у овој наградној игри. Овом приликом су се у кругу Пиваре окупили срећни добитници којима су уручени кључеви аутомобила и стана у центру Бањалуке. Како подсјећају из Бањалучке пиваре извлачење добитника је одржано у сриједу, 7. септембра у преносу уживо на програму телевизије РТРС.
 
Главна награда стан у центру Бањалуке отишла је руке Тривичевић Радивоја из Пријечана, који није крио задовољство што је освојио ову вриједну награду.


 
“Срећан сам, што сам освојио ову награду, јер сам велики љубитељ “Нектар” пива и засигурно попијем отприлике бар једно пиво сваки дан. Укућани су бурно реговали када смо дошли до сазнања да сам управо ја добитник, али ето показало се да је и то могуће. Нећете вјеровати, нисам пратио извлачење главних награда, али када је телефон почео непрестано да звони онда је и почетна невјерица нестала и тада сам дошао до спознаје да сам управо ја добитник,” изјавио је Радивоје Тривичевић из Пријечана.
 
Друга награда аутомобил “Ауди А3” отишла је у руке Змијањац Оливера  из Приједора, који је са члановим породице дошао да преузме награду.
 
“Прије свега, желио бих да се захвалим Бањалучкој пивари на добијеној награди. Моји укућани и моја шира породица конзумира “Нектар” пиво, може се рећи да је то саставни дио нашег живота. Послали смо више десетина коверата и пресрећан сам што је извучена једна од њих. Позивам све грађане Републике Српске да конзумирају Нектар пиво и учествују у наградним играма,” изјавио је Оливер Змијањац из Приједора.
 
Из Бањалучке пиваре, не крију одушевљење одзивом на ову наградну игру, а посебно су поносни на стотине хиљада коверата које су пристигле:


“Чини нас срећним када видимо колико нам је пристигло коверата и то чак рекордних 300.000 за извлачење главних награда, а то су стан у центру Бањалуке и “Ауди А3”. Ништа мање нас не чини поносним и број преко милион и 300.000 кодова које су нам пивопије послале у току трајања наградне игре, за шта смо се побринули да највриједније и наградимо. Искористићу прилику да честитам свим срећним добитницима, а посебно нашим добитницима главних награда и да им пожелим да уживају у освојеним наградама и наравно, да наставе да подједнако уживају и у “Нектар” пиву, “ изјавио је Слободан Срећковић директор маркетинга Бањалучке пиваре.
 
Поред главних награда у наградној игри “Нектар у руке, за срећне тренутке”, током трајања наградне игре,  дијељене су и сљедеће награде: карте за Нектар ОК ФЕСТ, столови за стони фудбал и ваучери за гориво, ЛГ ТВ и иПхоне 1. Списак свих добитника објављен је на сајту:  www.нектарпиво.цом.