МУП СРБИЈЕ ДОНИРАО ОПРЕМУ ЗА КОЊИЧКУ ЈЕДИНИЦУ ПОЛИЦИЈЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

МУП СРБИЈЕ ДОНИРАО ОПРЕМУ ЗА КОЊИЧКУ ЈЕДИНИЦУ ПОЛИЦИЈЕ СРПСКЕ


Foto: Srna
Министарство унутрашњих послова Србије донирало је Министарству унутрашњих послова Републике Српске опрему која ће подићи ефикасност и капацитете коњичке јединице полиције Српске.

Уговор о донацији потписали су директор полиције Републике Србије Владимир Ребић и директор полиције Републике Српске Синиша Кострешевић, саопштено је данас из МУП-а Србије.

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин је, након потписивања уговора, истакао да ће добра сарадња два министарства бити додатно унапријеђена с циљем веће безбједности грађана Србије и Републике Српске.

Вулин је навео да су односи Србије и Републике Српске увијек били добри, али да их је предсједник Србије Александар Вучић учинио садржајнијим, дјелатним и подигао на ниво на коме никада прије нису били.

- Александар Вучић је предсједник свих Срба и брине о нашем народу гдје год да живи - поручио је Вулин.
Он је додао да је Република Српска приоритет Србије.

- Безбједност и сигурност грађана Републике Српске су нам важни колико и безбједност и сигурност грађана Србије - нагласио је Вулин.

Директор полиције Републике Српске Синиша Кострешевић захвалио се на донираној опреми, истакавши да је то само мали доказ сарадње и добрих односа двије полиције.
 
(СРНА)