НАША БАНКА КРЕДИТИРА ЈЕСЕЊУ СЈЕТВУ :: Semberija INFO ::

 

НАША БАНКА КРЕДИТИРА ЈЕСЕЊУ СЈЕТВУ


Један од неизоставних семберских брендова чије се учешће подразумијева на сваком Интерагру - Међународном сајму пољопривреде, лова и риболова јесте и "Наша банка". На нетом завршеном сајму "Интерагро 2021" пољопривредници су искористили прилику да се информишу о финансијским програмима подршке пољопривреди које је спремила "Наша банка".

Актуелан је кредитни програм "Јутро" који се односи на јесењу сјетву а који је, за разлику од претходних година битно надограђен. На досадашње кредитне линије могли су конкурисати само ратари док се од ове године отвара могућност и за пољопривредне произвођаче који се баве повртларством, сточарством, воћарством и пчеларством. 



- Са великом пажњом смо креирали ову кредитну линију. Ослушкивали смо потребе наших пољопривредника тако да смо намјену кредита проширили са првобитног ратарства на скоро све сегменте пољопривреде. Каматна стопа ових кредита је фиксна, а опције отплате смо прилагодили потребама и могућностима крајњих корисника", рекла је за "Семберија ИНФО" Алиса Спахић ПР "Наша банка".


Семберија инфо - И. Гутић