СНСД: Потпредсједник ПДП-а Славиша Марковић је посљедњи који би требао да коментарише поступке Владе Републике Српске :: Semberija INFO ::

 

СНСД: Потпредсједник ПДП-а Славиша Марковић је посљедњи који би требао да коментарише поступке Владе Републике Српске


Изгледа да су сви важнији фунционери ПДП-а данас заузети прославом празника са својим федералним истомишљеницима, па је критика одлуке Владе Републике Српске о нерадном дану спала на другоразредне кадрове.

Потпредсједник ПДП-а Славиша Марковић је посљедњи који би требао да коментарише поступке Владе Републике Српске, јер припада партији која ништа добро није урадила за нашу Републику. Иза њих су остали само проблеми, пренијете надлежности са Републике Српске на ниво БиХ, супротно слову Дејтонског споразума. Та странка је била спремна, и још увијек је, да учини све само да остане, или да се домогне власти. Као да заборављају, или мисле да је народ заборавио, да су они продавали банку за један евро, развластили Републику Српску многих надлежности, били спремни да се одрекну и Полиције Републике Српске, јер за њих одржавање на власти нема цијену.

Док су били власт на републичком нивоу, за Бијељину нису учинили ништа. Влада коју предводи СНСД је учинила много за Семберију и Град Бијељину, а могла је још више да ове године, због нерада градоначелника кога ПДП подржава у политици „што горе - то боље“, неки пројекти нису успорени па и доведени у питање.

Што се тиче њиховог рада, боље рећи нерада, на локалном нивоу гдје су били дио градске власти, најбоље показује то какве су нестручне кадрове, са купљеним дипломама, именовали на одређене функције. Резултат њиховог управљања локалним фирмама је колапс Бање Дворови, Комуналца, Градског гробља, које су безочно пљачкали. Наравно, то им није сметало јер су били власт на локалном нивоу.
 
Господин Марковић, потпредсједник ПДП-а, како је потписан у данашњем саопштењу, је последњи који има право на критику других, јер је резултат његове политике катастрофалан, осим у његову личну корист.
Морате се прво погледати у огледало господине Марковићу, па тек онда говорити о другима.

Власт се осваја на изборима, а шта о Марковићу и ПДП-у мисле бирачи, видјели смо на прошлим изборима, на којима су освојили тек три одборничка мандата у Бијељини, иако су протеклих година константно били дио локалне власти. На сљедећим, вјероватно, нећете ни толико, јер не радите ништа !
                                                                       
 
ГрО СНСД-а Бијељина