ПОРУКЕ УДРУЖЕЊА „НАША ДРИНА“: БЛАГОСЛОВ И ХИЛАНДАРА :: Semberija INFO ::

 

ПОРУКЕ УДРУЖЕЊА „НАША ДРИНА“: БЛАГОСЛОВ И ХИЛАНДАРА


Foto
-Гледајући шта се дешава на пољу заштите природе од стране недобронамјерних и лажних еколога који то раде у циљу личне политичке промоције, желим да предложим да се Удружење љубитеља природе "Наша Дрина" укључи у предстојеће изборе јер у нашим редовима имамо велики број професионалаца који се заштитом животне средине баве свакодневно -изјавио је предсједник Удружења Игор Брауновић на редовној скупштини одржаној у дупке пуној сали Дома културе у Малом Зворнику.
 
Том приликом Брауновић је предложио да удружење "Наша Дрина" подржи државотворне политике којима је циљ очување цјеловитости Србије, као и заштита животне средине на стручним и професионалним принципима које промовишу предсједник Републике Србије Александар Вучић и предсједник Народне скупштине Ивица Дачић. 
 
Скупштина Удружења је једногласно усвојила предлог Игора Брауновића.
 
 Удружење "Наша Дрина" подржао је и манастир Хиландар и то је први пут да је овај манастир дао благослов једној оваквој организацији. У име архимандрита игумана Методија благослов је пренио његов повјереник Милош Стојковић. Удружење је подржао и генерал Братислав Дикић предсједник ратних ветерана војске Републике Српске и Србије, као и архимандрит Лука игуман манастира Карно крај Сребренице. Удружењу су приступили и Угљеша Гргур, први приватни детектив у Србији, као и Марко Шћепановић надалеко познат народни гуслар и Бранислав Пухало бивши шеф обезбјеђења команданта Војске Републике Српске Ратка Младића. Удружење "Наша Дрина' подржали су и Вукови са Дрине на чијем челу је њихов ратни командант пуковник Милан Јоловић звани Легенда као и многи други. 
 
 У обраћању делегатима, тражећи подршку коју је једногласно и добио, предсједник Удружења Игор Брауновић посебно је истакао да један тако осмишљен патриотско-еколошки покрет мора прије свега да води рачуна о томе да будемо чисти духом, чистог образа, чисте вјере и чисте љубави према својим ближњим и држави – и да само такви можемо да се залажемо за чистију животну средину.
 
-А људи које данас гледам испред себе су управо такви - рекао је предсједник Удружења Игор Брауновић.