ЗАРАЂУЈЕ И ДО 200 ЕВРА ДНЕВНО ТАКО ШТО СТОЈИ У РЕДОВИМА УМЈЕСТО ДРУГИХ :: Semberija INFO ::

 

ЗАРАЂУЈЕ И ДО 200 ЕВРА ДНЕВНО ТАКО ШТО СТОЈИ У РЕДОВИМА УМЈЕСТО ДРУГИХ


Foto: Pixabay
Фреди Бекит из Фулама у Енглеској зарађује новац за живот тако што стоји у реду за богате људе који то не желе или који немају времена. Фреди наплаћује 20 фунти на 1 сат за стајање у реду за друге људе, и каже да му је то потпуно природно.
 
У добром дану, 31-годишњак може да заради и до 160 фунти (190 евра) дневно, али мора имати стрпљење, понекад је морао стајати у реду и по осам сати!
 
Фреди је рекао да су његови најбољи послови стајати у реду за карте када су популарни догађаји, као што су наступи, за купце који су богати, преноси Мирор.
 
Његови клијенти варирају од младих породица па до добростојећих пензионера гдје је он проводио ледене зимске ноћи у редовима умјесто њих.
 
Како каже и тврди Фреди, љето је његова најпрометнија сезона јер је на програму много догађаја гдје људи због популарности морају да стоје у реду.
 
“Нажалост, мислим да не могу да наплатим више од 20 фунти на сат јер то не захтијева никакву вјештину или чак неки напоран рад. Али то ми даје велику флексибилност да зарадим и прилагодим своје вријеме . Моји пријатељи и породица сматрају да је то веома забавно.” казао је Фреди.

(Глас Српске)