Хиљаде опроштајних порука од Ивице Осима: Легенде никада не умиру :: Semberija INFO ::

 

Хиљаде опроштајних порука од Ивице Осима: Легенде никада не умиру


САРАЈЕВО - Након што је потврђено да је данас преминуо великан бх. спорта Ивица Осим на друштвеним мрежама навијачи, спортисти, политичари, грађани објавили су хиљаде опроштајних порука посвећених Штраусу са Грбавице.

Капитен фудбалске репрезентације Един Џеко на свом је Фејсбук профилу поручио: “Легенде никада не умиру. ”

“Оставка је, овако, најдиректнија ствар, да каже човјек: одлазим и готово је. Опет вам кажем, а то сам већ поновио, да не вјерујем да могу да идем, нити ћу ићи, ни у Фиренцу ни у Шведску. Све што могу да направим, овако људски, и ако ме неко буде питао, ту нема проблема никаквих, то је мој приватни гест, а ви га можете протумачити како хоћете. То је нека моја лична одлука, а ја нећу да говорим ради чега и да објашњавам, ви врло добро знате. Али ако ништа друго, и оно једино што могу да учиним за тај град, бар да се и ви сјетите да сам се родио у Сарајеву, а знате шта се дешава.” цитирао је Џеко ријечи Ивице Осима приликом давања оставке на мјесто селектора фудбалске репрезентације Југославије, а преноси Н1.

Од Осима се опростио и ФК Сарајево, највећи спортски ривал.

“Данас нас је напустио Ивица Осим, велики ривал на терену, а изван њега велики пријатељ. Почивај у миру Швабо” стоји у објави ФК Сарајево.

Независне новине