Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 19.12.2022. године :: Semberija INFO ::

 

Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 19.12.2022. године


На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирана су два кривична дјела, четири нарушавања јавног реда и мира и три саобраћајне незгоде од чега је једна са тјелесним повредама.  

               Полицијски службеници Полицијске станице Јања, 18.12.2022. године од стране власника правног лица  запримили су пријаву, да је у току протекле ноћи од стране НН лица или више њих, извршена провала у његов трговински објекат у Главичицима, одакле је отуђен новац из депозита. Од стране полицијских службеника извршен је увиђај лица мјеста. О свему је обавјештен поступајући тужилац. У току је рад на расвјетљавњу кривичног дјела ,,Тешка крађа“.

                Приликом обављања својих редовних послова полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2, 18.12.2022. године  извршили су контролу путничког аутомобила ,, Golf“ којим је управљало лице Р.Ј., који је одбио да се подвргне тестирању на присуство психоактивних супстанци и опојних средстава у организму. Лице је полицијским службеницима предао двије пвц кесице са зеленом биљном материјом која асоцира на опојну дрогу марихуану укупне масе преко четири  грама. Против неведеног лица следе Законом предвиђене мјере и радње. 

               У улици Раје Бањичића, 18.11.2022. године око 03,00 часа, догодила се саобраћајна незгода са тешким тјелесним повредама.  До незгоде је дошло када је са коловоза слетио путнички аутомобил ,, Golf“ којим је управљао А.Г. који је задобио тешке тјелесне повреде и исти је задржан у Медицинском центру на даљем лијечењу. Сувозач у возилу Н.Д. задобио је тјелесне повреде о чијем се степену љекари нису изјаснили и исти је задржан на лијечењу. Увиђај извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина.
 
 
 
                                                                                    ПОРТПАРОЛ  ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
                                                                                                                                               
                                                                                                 Александра Марић