Лишен слободе због расписане потраге, приликом претесања пронађена опојна дрога спид и марихуана :: Semberija INFO ::

 

Лишен слободе због расписане потраге, приликом претесања пронађена опојна дрога спид и марихуана


Полицијски службеници Полицијске станице Лопаре, у мјесту Корај лишили су слободе лице Е.Х. за којим је расписана потрага од стране Основног суда Брчко Дистрикт. Надаље,на основу наредбе Основног суда у Бијељини извршено је претресање куће и помоћних објеката које је користио  Е.Х. у мјесту Корај општина Лопаре.

Приликом претресања пронађено је и привремено одузето око 540 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, те око 25 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану.



О свему наведеном обавјештен је поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да се након документовања предмета, против лица достави Извјештај о почињеним кривичним дјелима ,,Неовлашћена производња и промет опојних дрога“ и ,,Омогућавање уживања опојних дрога“.

Лице је након завршене криминалистичке обраде од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина, предато у надлежност и на даље поступање Судској полицији Брчко Дистрикта.
 
                                                                    ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
 
                                                                                         Александра Марић