ОДБОР ЗА ПОМОЋ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ БАЊА ЛУКА, РЕПУБЛИКА СРПСКА: ХВАЛА НА ХУМАНОСТИ :: Semberija INFO ::

 

ОДБОР ЗА ПОМОЋ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ БАЊА ЛУКА, РЕПУБЛИКА СРПСКА: ХВАЛА НА ХУМАНОСТИ


ОДБОР ЗА ПОМОЋ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ
БАЊА ЛУКА, РЕПУБЛИКА СРПСКА

Бања Лука, 03.01.2023.године

ХВАЛА НА ХУМАНОСТИ

Данас је стигла и уплаћена прва донација на самом почетку ове 2023. године од Покрета за Бијељину и предсједника Миленка Митровића за 100 пакетића у вредности од 1 000 КМ за дјецу на Косову и Метохији преко нашег Одбора.
Хвала г. Миленку Митровићу потпредсједнику скупштине града Бијељина и предсједнику Покрет за Бијељину што су својом хуманошћу у јануару мјесецу слава, даривања и праштања показали хумано лице и сјетили се у овим тешким временина српске дјеце и српског народа на Косову и Метохији. То је сигурно велика честитка за Божићне и Новогодишње празнике када ћемо и у јануаару обрадовати и извући осмјех за још више стотина дјеце на Косову и Метохији.



Одбор за помоћ Косову и Метохији проводи велику акцију широм Републике Српске преко основних и средњих школа у којој је до сад учествовало 75 школа или око 50 000 ученика и захваљујући њима већ смо у децембру подјелили преко 1 000 пакетића српској дјеци на Косову и Метохији..
Велики дио тих средстава усмјерили смо за уградњу лифта и оремање  Дневног Центара "Подржи ме-9.јануар" кога смо изградили и сад опремао. Акцију смо продужили до 31 јануара тако да могу сви који желе као наше многобројне шкоиле уплатити донацију на жиро рачуна Одбора 5551000034196445.

Ова акција је активна заједно и паралелно са акцијом преко хуманитарног броја 1412 која је покренута 01 и траје до 31.јануара.за опремање Дневног центара "Подржи ме-9.јануар" намјењен дјеци и младима са потешкоћама у развоју на Косву и Метохији.

Позивамо све хумане људе да да позову.1412 и једном КМ учествују у опремању овог хуманог манастира или помогну донацијама према својим могућностима да будемо уз српски народ на Косову и Метохији сада када им је сигурно најтеже у протеклих више од две деценије.


Предсједник одбора
Милорад Арлов