Требињац напао чланове породице па угризао полицајца :: Semberija INFO ::

 

Требињац напао чланове породице па угризао полицајца


ТРЕБИЊЕ - Требињац М.К. који је ухапшен због сумње да је напао чланове своје породице угризао је полицајца током спровођења у полицијску станицу, потврђено је у полицији.

Према незваничним информацијама, осумњичени је познат по кривичним дјелима.

Како је саопштено из Полицијске управе Требиње напад се догодио јуче, а осумњиченом М.К. на терет стављају кривична дјела насиље у породици или породичној заједници те спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

- Полицијска станица Требиње је  јуче око 15.30 часова, запримила пријаву да лице М.К. у породичној кући физички напада, вријеђа и упућује пријетње по живот и тијело члановима своје породице. Полицијски слубеници су изашли на лице мјеста и лишили слободе извршиоца. Приликом спровођења у службене просторије  лице М.К.  је ујело полицијског службеника и том приликом му је нанијело тјелесне повреде - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је извршеним претресом осумњиченог пронађено 11 грама зељасте биљне материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу марихуану. због чега му је издат прекршајни налог на основу Закона о производњи и промету опојнх дрога Републике Српске.


Глас Српске