Туристе из Србије у Зеници умјесто казне за паркинг сачекала порука :: Semberija INFO ::

 

Туристе из Србије у Зеници умјесто казне за паркинг сачекала порука



Брачни пар из Србије одушевила је порука коју су пронашли на свом аутомобилу током посјете Босни и Херцеговини, тачније Зеници.

Они су заједно из Београда са дјецом посјетили Зеницу и платили паркинг на два сата. У граду су се на крају задржали нешто више, а кад су се вратили, на аутомобилу су угледали поруку, која их је оставила без текста.

"Драги пријатељу или пријатељице. С обзиром да си из Србије, нисам хтио да ти се поквари одмор малом непријатношћу. Наиме, заборавио/ла си уплатити паркинг па сам ти ја уплатио паркинг за цијели дан. Паркинг сервис ти је хтио написати казну, а ја сам спријечио. Драги пријатељи, уживајте у Зеници", писало је у поруци која им је уљепшала дан.



Пар је поруку одлучио да подијели са другима па су је послали на Инстаграм профил посвећен "пријатељству БиХ, Србије, Хрватске и Црне Горе".

Поред фотографије поруке, подијелили су и своје утиске:

"Одлучили смо да породично направимо малу турнеју по Босни и на нашем путу се нашла и Зеница. Паркирали смо се и отишли шетати кроз град. Дошли смо у Зеницу око 13:00 часова. Супруг је уплатио паркинг за 2 сата, а нама се Зеница јако свидела па смо остали много дуже и тотално заборавили на паркинг и да треба да платимо додатно време. Када смо се враћали ка ауту тек смо се минут, два пре него што ћемо доћи до аута сетили да смо заборавили додатно уплатити за паркинг и очекивали смо казну. На неких двадесетак метара видимо нешто иза предњег брисача и били смо убеђени да је то управо казна".

Међутим, како су навели, дочекала их је јако пријатна порука.

"Неко је ваљда приметио да нам неко из паркинг сервиса жели написати казну, да би, веровали или не, тај неко ко нам је апсолутно непознат, спречио да нам буде написана казна и уплатио паркинг за цели дан. Шта рећи? Жао ми је само што нам није оставио неки контакт, барем да му се захвалимо ако не жели новац, али не, ништа није оставио као контакт. Ево, ако неким чудом сада ово прочита, захваљују му се Маријана и Теодор са децом из Београда. Босанци, дивни људи!", написали су Београђани, преноси Н1.


​Независне новине