Какво нас вријеме очекује за викенд :: Semberija INFO ::

 

Какво нас вријеме очекује за викенд



БАЊАЛУКА- У Републици Српској ће за предстојећи викенд бити претежно сунчано и топло са максималном температуром ваздуха до 36 степени Целзијусових. Јутро ће сутра бити свјеже, поготово у вишим предјелима, а током дана претежно сунчано и топлије.

Минимална температура ваздуха биће од 12 до 17, на југу до 23, у вишим предјелима од седам, а максимална дневна од 28 до 33, у вишим предјелима од 22 степена Целзијусова.

У суботу, 29. јула, биће претежно сунчано и топло, током поподнева ће на западу доћи до развоја облака који ће само понегдје донијети краткотрајне пљускове са грмљавином.

Јутарња температура ваздуха биће од 15 до 21, у вишим предјелима од 11, а највиша дневна од 29 до 34, у вишим предјелима од 24 степена Целзијусова.

Другог дана викенда, увече и у ноћи на понедјељак се очекује наоблачење са сјеверозапада које ће донијети кишу или локалне пљускове са грмљавином.

Минимална температура ваздуха биће од 16 до 22, у вишим предјелима од 14, а максимална температура од 31 до 36, у вишим предјелима од 26 степени Целзијусових.


Глас Српске