Покушао самоубиство: Мушкарац који је убио супругу у Тузли биће ухапшен :: Semberija INFO ::

 

Покушао самоубиство: Мушкарац који је убио супругу у Тузли биће ухапшен


FOTO: Avaz
Држављанин Мађарске, који је осумњичен да је јуче у мјесту Липница код Тузле убио супругу, а затим покушао самоубиство, налази се ван животне опасности и биће ухапшен, незванично сазнаје портал "Аваза".

Он се сумњичи да је убио супругу, а затим оштрим предметом себи нанио повреде у предјелу стомака. Но, како сазнајемо, иако је синоћ пребачен у УКЦ Тузла, његове повреде нису озбиљне.

Због сумње, јер сви докази упућују на то да нико осим њега и супруге није био у кући, да је починио убиство он ће бити, чим буде пуштен из болнице ухапшен.

Подсјећамо, како су казали из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, данас око 11:50 сати, дежурна служба Полицијске станице Запад обавијештена је од грађанина да се његови пријатељи С.Б. и Е. С. Т., настањени у Липници, не јављају на његове телефонске позиве, те да му се непосредно прије ове пријаве полицији, јавио на видео позив Е. С. Т., иначе страни држављанин, гдје је уочио да је исти крвав и да у кревету лежи С.Б., те је затражио интервенцију полиције.

(Глас Српске)