Иза лажних дојава о бомбама у школама и на аеродрому "Никола Тесла" у Београду стоји дјечак :: Semberija INFO ::

 

Иза лажних дојава о бомбама у школама и на аеродрому "Никола Тесла" у Београду стоји дјечак


FOTO: screenshot / X
Иза лажних дојава о експлозивним направама у основним и средњим школама у Србији, као и Аеродрому "Никола Тесла", због којих је протекла два дана полиција била на ногама, стоји малољетник.

Како сазнаје Тањуг, припадници Управе за технику МУП и Полицијска управа Београд, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду Посебним јавним тужилаштвом за високотехнолошки криминал, идентификовали су и пронашли 12-годишњег дјечака који је мејлом слао пријетње експлозивним направама на адресе више основних и средњих школа у Србији, као и Аеродрому “Никола Тесла”.
 
Раније данас примљене су дојаве о постављеним бомбама у једној  основној школи у Раковици, као и у два авиона на Аеродрому “Никола Тесла”.

Компаније Аир Монтенегро и Wизз Аир синоћ су саопштиле да су пилоти на њиховим летовима добили дојаве о постављеним бомбама, због чега су сви путници и чланови посаде евакуисани.

Београдски аеродром “Никола Тесла” поново је отворен за саобраћај око 22.30, након што је привремено био затворен због дојава о бомби за које се испоставило да су биле лажне.

(Српска Инфо)