Yоунг Лионс БиХ: Нека вас креативност води ка успјеху :: Semberija INFO ::

 

Yоунг Лионс БиХ: Нека вас креативност води ка успјеху


Ако сте млади креативац који жели бити препознатљив у маркетиншкој индустрији, Yоунг Лионс БиХ такмичење идеална је прилика да покажете своје таленте и вјештине у три кључне категорије: ПР, Дигитал и Дизајн.
 
На овом престижном натјецању, млади ентузијасти који се баве дигиталом, дизајном или односима с јавношћу, било у агенцији или као фрееланцери имају само 24 сата да изразе своју креативност те представе своје јединствене идеје и оригинална комуникацијска рјешења на задате изазове.
 
Овогодишње, седмо по реду Yоунг Лионс БиХ такмичење одржат ће се 26. априла у Сарајеву, а пријаве за тимове од двије особе до 30 година старости отворене су до 24. априла 2024. године путем wеб странице.
 
Побједнички тим представљат ће Босну и Херцеговину на официјелном Yоунг Лионс такмичењу које ће се одржати 17. - 21. јуна 2024. године у Цаннесу, уз покривене трошкове авионског пријевоза, смјештаја и котизације. Без дилеме, то је за националне побједнике идеална шанса да своје креативне способности покажу и ван граница своје земље те постану препознати и на глобалној сцени.
 
Иначе, Yоунг Лионс БиХ такмичење одвија се у оквиру Интернационалног Цаннес Yоунг Лионс Цомпетитион, под покровитељством Брандинг конференције, а у организацији агенције Виа Медиа.
 
“Од самог почетка, Yоунг Лионс БиХ такмичење подстиче младе да теже високој креативности што је свакако значајно за будући развој адвертајзинг индустрије у Босни и Херцеговини. Кључни циљ је да се окупе млади креативци који су спремни истакнути своје оштроумне идеје и стваралачке способности те их позивамо на лавовску борбу на такмичењу које им сасвим сигурно може донијети лични али и каријерни напредак”, изјавио је Харис Мујановић, ЦЕО агенције Виа Медиа.
 
Дакле, уколико сте довољно храбри и амбициозни те желите помјерити границе своје креативности, не оклијевајте показати своје лавље срце на Yоунг Лионс БиХ такмичењу.
 
Нека вас креативност води ка успјеху, поручују организатори.