Витинкини брендови у топ 100 најбољих у БиХ :: Semberija INFO ::

 

Витинкини брендови у топ 100 најбољих у БиХ


БАЊАЛУКА - Производи “витинка”, “вивија”, “Exotic крушка” и енергетско пиће “Richard” из погона домаће компаније “Витинка” увршћени су у 100 најбољих брендова у БиХ.

У саопштењу компаније наводи се да су, према истраживању које је спровела агенција “Nielsen”, мањи и већи трговци те трговачки ланци из цијеле БиХ одабрали листу брендова које свака боље снабдјевена трговина мора да има, те да је “Витинки” на свечаном проглашењу најбољих 100 у Сарајеву додијељено престижно признање и плакета “Must have” за чак четири бренда из њеног асортимана.

- Ово је важно признање за компанију, јер иза њега стоје трговци и крајњи потрошачи. Имати четири одабрана бренда на листи од 100 домаћих и великих глобалних брендова заиста је успјех, али и обавеза да овако наставимо. Кључ успјеха “Витинкиних” производа је у њиховој једноставности, природности, али и неумољивој контроли квалитета - рекао је директор маркетинга “Витинке” Мирко Савић. 

Он је истакао да тим “Витинке” улаже много енергије у постизање најбољих резултата у свим сегментима пословања, почев од производње, позиционирања у трговинама, маркетиншким кампањама, па све до комуникације са купцима. 

- Ова потврда од трговаца и крајњих купаца нам даје додатну мотивацију да наставимо и да се сваког дана трудимо више да оправдамо њихово повјерење. Хвала трговцима и купцима - казао је Савић.

Најновија признања само су једна у низу ове домаће компаније, која је ове године четврти пут заредом тријумфовала на 86. Међународном регионалном сајму пољопривреде у Новом Саду, гдје је освојила престижно признање “Велики шампионски пехар” за врхунски квалитет производа. Великом златном медаљом за квалитет награђени су брендови “вивија”, “Еxotic крушка”, “вита бијело воће” и “нара”. Поред тога, “вивија” је ове године проглашена и најбрендом у категорији вода региона на фестивалу хране и вина у Београду. 

Глас Српске