Шаровић: Пале су све Додикове маске :: Semberija INFO ::

 

Шаровић: Пале су све Додикове маске


"Коначно су пале све Додикове маске и потпуно је јасно да Република Српска незаустављиво јури ка пуноправном чланству у НАТО" изјавио је данас у Бања Луци председник СДС Мирко Шаровић, коментаришући изјаву предсједавајућег Предсједништва БиХ Жељка Комшића медијима "да су од Додика добили АНП".
 
"Што је најзанимљивије, изјавио је Мирко Шаровић, од члана Предсједништва Милорада Додика, као ни од његове странке, још нема никаквог деманта, осуде или покушаја корекције овако јасне јавно изречене тврдње."
 
"После оваквог, јавно изречено става првог човјека Предсједништва БиХ, нико више нема право да ћути, посебно не они који се то тиче: грађани, борци, удружења“ – казао је Шаровић.
 
"Неизношење става, ћутња и равнодушност као да се то никога не тиче, је уствари јасно одобравање, одобравање пута ка НАТО којим Милорад Додик води РС“ – истакао је предсједник СДС.
 
Он је казао да је пут ка НАТО животно и опште национално питање, а не само политичко питање.
 
„Ово је питање сваког грађанина РС и сакривање истине од њих је подцјењивање властитог народа али и издајство невиђених размјера до сада", истиче предсједник СДС Мирко Шаровић.
 
СДС - Сектор за политику и медије