Још нема трага Роси Бајер :: Semberija INFO ::

 

Још нема трага Роси Бајер


Роси Бајер, 81-годишњој мјештанки села Трњака код Бијељине, која је нестала 19. маја, и даље нема трага.

Полицијској управи Бијељина  22. маја 2020. године  око 8 часова пријављен је нестанак Росе Бајер, рођене 1939. године. Према пријави, Роса је задњи пут виђена 19. маја, када се удаљила од куће. 



Ради се о жени која има смањену могућност говора и слабог је вида, висока је око 150 цм,  ситне физичке грађе и просиједе разбарушене краће косе. Када је посљедњи пут виђена да одлази од куће, а живјела је сама, на себи је имала дугу сукњу и блузу с узорком.

Након пријаве о нестанку, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина предузимају све потребне мјере и радње, те провјере, како би се Роса Бајер што прије пронашла. 

Упутила је и позив грађанима да уколико виде лице са фотографије , или имају било каквих корисних сазнања, како би несталу старицу што прије пронашли, да информације пријаве лично најближој полицијској станици или на бесплатан број телефона 122. 

Једна од пријава грађана је да је у првим данима нестанка  виђена у Дворовима, али, нажалост, то полицији није помогло у рјешавању случаја. 

Семберија инфо - М. Решидовић