Милош Стевановић: Од ДНС-а ћемо направити модерну, међународно признату странку :: Semberija INFO ::

 

Милош Стевановић: Од ДНС-а ћемо направити модерну, међународно признату странку


Милош Стевановић, познати бијељински адвокат, именован је данас за пословног директора ДНС-а на републичком нивоу. "Данас са радошћу приступам Демократском народном савезу. Обављаћу функцију пословног директора, а мој допринос ће бити везан за међународне односе", истакао је Стевановић.

"Већ неко вријеме сам у разговорима са предсједником ДНС-а, господином Нешићем и морам да изразим задовољство што смо нашли заједничке именитеље за будућност Републике Српске, као и за оно што је мени посебно важно, а то је за будућност ДНС-а." рекао је Стевановић. Он је навео да ће за неколико дана ДНС остварити интензивну међународну сарадњу, прије свега са партнерима у Србији, али и са партнерима у иностранству.

"Желимо да од ове странке направимо међунароно признату и модерну странку, и да неке идеје које су на западу у странкама сличног размишљања, буду примјењене и овдје, да то заједнички даље градимо." рекао је Стевановић новинарима. Дико Цвјетиновић, предсједник градског одбора странке истакао је да су данас добили још једног квалитетног члана, добро познато име у Бијељини и Републици Српској, који ће својим квалитетима и енергијом допринијети још већем расту ДНС-а.

Цвјетиновић је подсјетио да је ДНС прошао кроз турбулентан период, али да су успјели да стабилизују и ојачају странку. "Сваким даном пристижу нам нови чланови тако да вјерујемо да ћемо на предстојећим изборима остварити добар резултат и учествовати у локалној власти, а самим тим радити на рјешавању проблема грађана Семберије и Републике Српске, истакао је предсједник градског одбора ДНС-а.

Предсједник ДНС-а, Ненад Нешић, рекао је да је у Стевановићу препознат човјек који би могао да обавља функцију на коју је именован. Он је најавио да ће им на подручју Бијељине у наредном периоду приступити још "звучних имена", који ће бити окосница даљег развоја Републике Српске.

Бијељина Данас