БЕСКОМПРОМИСНИ СЕМИР ГИЦИЋ У САРАЈЕВУ, БАЊАЛУЦИ И БИЈЕЉИНИ У МАЈУ :: Semberija INFO ::

 

БЕСКОМПРОМИСНИ СЕМИР ГИЦИЋ У САРАЈЕВУ, БАЊАЛУЦИ И БИЈЕЉИНИ У МАЈУ


Глумац и сенариста из Новог Пазара Семир Гицић ће у Бијељини, Бањалуци и Сарајеву извести свој регионални хит схоw „Бескомпромисни станд уп“.
 
-БИЈЕЉИНА 18. МАЈ, ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ СЕМБЕРИЈА У 20 САТИ;
-БАЊА ЛУКА 19. МАЈ, ПОЗОРИШНА САЛА СД ОБИЛИЋЕВО У 20 САТИ;
-САРАЈЕВО 20. МАЈ, БОСАНСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР У 20 САТИ;

 
Тема ове монокомедије су „ Мале ствари које нас вежу“, те се посебно ставља акценат на ситуације у којима мали човјек свакодневно живи.



У његовим наступима нема псовки, политичких тема, мушко-женских односа, вицева, јефтиних метафора, пјевања, играња и трошења времена. Само сат и по времена анализе особа којима фале особине особа, животних ситуација и предрасуда о сортама људским и нељудским.

Монокомедија под називом “Бескомпромисни станд уп” је до сада изведена преко 500 пута, широм Србије, Црне Горе, БиХ, Хрватске..

Семир је аутор популарних представа: Пази с киме спаваш, Љубавне играрије, Чекајући министра, Имамо дојаву, Пинокио за одрасле, Ко вама даде представу, Дежа ви и многих других. Режирао је представе: Брачни живот и Доктор Буздован.

Семир такође игра у серијама: Попадија, Ургентни центар, Колегинице, Љубав у тишини, Попадија. Тв драми Хасанагиница, у филму Вучје бобице, као и у Станд уп схоw-у “Реци 8” који се емитује на првој телевизији.
Карте се могу купити на онлине систему купикарту.ба и на билетарницама мјеста гдје игра станд уп.