Вучић честитао Васкрс, показао и поклон који је добио од Срба са КиМ :: Semberija INFO ::

 

Вучић честитао Васкрс, показао и поклон који је добио од Срба са КиМ


Извор: Политика

​Председник Србије Александар Вучић још једном је вечерас честитао Васкрс свима, а посебно српском народу на Косову и Метохији.

Председник је у објави на Инстаграму показао и поклон који је добио од Срба и девојчице Павлине Радовановић са Косова и Метохије.

„Христос васкрсе, срећан празник нашем наорду, нашим људима где год да живе. Ја сам добио посебан поклон за Васкрс од наших људи из Ораховца и Велике Хоче, од наших Срба који живе у тој метохијској енклави. И они су спремили и ова дивна јаја офарбали и припремили и послали нама овде у Председништву'', поручио је Вучић у видео снимку окаченом на Инстаграм налогу ''будуцностсрбијеав''.

Он је истакао да хоће да им захвали и каже да их много волимо и да је Србија увек уз њих, онолико колико они воле Србију, а то је бескрајно.

„А ово сам добио као посебан поклон, овако их је обојила и исцртала Павлина, наша чувена, прелепа и најбољег могућег гласа. Направила је за Вукана, Данила и Милицу и на сваком пишу њихова имена. Бескрајно им хвала и још једанпут посебно честитам празник свима а посебно нашем народу на Косову и Метохији. Они су душа нашег народа, они су срце нашег народа и бескрајно им хвала на дивном поклону. Христос васкрсе'', рекао је Вучић.