Цвијановић: Празник над празницима да буде извор вјере у православне хришћанске вриједности :: Semberija INFO ::

 

Цвијановић: Празник над празницима да буде извор вјере у православне хришћанске вриједности


Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитала је највећи хришћански празник Васкрс и пожељела да празник над празницима буде инспирација и надахнуће за вјечну истину о побједи добра над злом и у данима великих искушења и недаћа извор снажне вјере у православне хришћанске вриједности.

Цвијановић је у честитки Његовој светости патријарху српском Порфирију, свим архијерејима, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима пожељела да предстојеће празничне дане проведу у духовном миру, здрављу и сваком добру, испуњени љубављу према породици и ближњима.

- Вођени Христовим благословом и снагом, нека Празник над празницима буде инспирација и надахнуће за вјечну истину о побједи добра над злом, и у данима великих искушења и недаћа, извор снажне вјере у православне хришћанске вриједности - навела је Цвијановић.

У свјетлости Васкрсења, Цвијановићева је поручила да једни другима пожелимо васкршњи мир и покажемо заједништво, поштовање и уважавање уз традиционални поздрав Христос Васкрсе, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва.
 
(РТРС)