Луку Јовића су испустили, а сада им мало и 70 милиона! :: Semberija INFO ::

 

Луку Јовића су испустили, а сада им мало и 70 милиона!


Ливерпул је послао велики новац у Лисабон, а Бенфика је рекла чврсто "НЕ".
 
Претпрошлог лета, руководство Бенфике направило је велику грешку када је допустило српском нападачу Луки Јовићу да оде у Ајнтрахт на позајмицу, уз договор да га 2019. у Франкфурту задрже за само седам милиона евра.
 
Колики је то био кикс доказују и Јовићеви голови за Ајнтрахт (26 на 50 утакмица), као и његова цена, која према специјализованом порталу трансферамркт тренутно износи 40 милиона евра.
 
У међувремену, Бенфика је ставила "у излог" свог новог талента, офанзивног везисту Жоаа Феликса (19) и на њему очигледно жели да заради и оно што је испустила Јовићевим одласком.
 
Према писању португалског таблоида "Корејо да Мања", Ливерпул је за Феликса понудио 61 милион фунти (69 милиона евра), али су лисабонски "орлови" одбили ту понуду, очигледно се надајући већем новцу.
 
Исти извор открива да Ливерпул неће одустати и да ће наставити преговоре. Незванично, перспективни везиста недавно је потписао уговор са Бенфиком у којем има "излазну" клаузулу у износу од чак 105 милиона фунти.
 
Претворено у евре, то је 119 милиона!
 
За Феликса су наводно заинтересовани још неки европски великани и остаје да се види да ли ће неко бити издашнији у преговорима.