УЧЕСНИК ЛИГЕ ШАМПИОНА ГОСТУЈЕ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

УЧЕСНИК ЛИГЕ ШАМПИОНА ГОСТУЈЕ У БИЈЕЉИНИ


Након што је утакмица 5. кола Премијер лиге БиХ у футсалу коју је КМФ "Радник МД Схоп" требао играти против екипе МНК "Херцеговина" из Широког Бријега, одгођена за 14.12.2022. године, у шестом колу Премијер лиге у Бијељину долази вишеструки првак Босне и Херцеговине и учесник Лиге шампиона у футсалу, екипа ФЦ "Мостар СГ Стаклорад". Биће ово утакмица двије првопласиране екипе из досадашњег дијела првенства. 
 
Сусрет 6. кола се игра у суботу 19.11.2022. године, са почетком у 16 часова у дворани бијељинске Гимназије.
 
Долазак реномираног противника узроковао је велику потражњу за улазницама на овај дерби. Међутим, у КМФ "Радник МД Схоп" профит није најважнија опција. Данас су два репрезентативца, Давор Арнаутовић и Михаило Трифковић посјетили ЈУ Техничку школу "Михајло Пунин", те наградили ученике једног од најбољих одјељења у овој школи, картама за сутрашњу утакмицу.


 
-Пред нама је најважнија утакмица у овој полусезони, у госте на долази шампион БиХ. У ову утакмицу наша екипа улази комплетна, након саниране повреде и ја ћу бити у саставу, те се придружити својим саиграчима на терену.
 
Овим путем позивам све наше навијаче, симпатизере и све оне којима је плава боја у срцу да буду наш шести играч, а ја и моје колеге ћемо дати и више од нашег максимума, те позитиван резултат у овој утакмици неће изостати", рекао је повратник у екипу КМФ "Радник МД Схоп" Дејан Павловић.