ОДБОЈКА 21. коло Прве лиге: ЖОК"Радник"-ОК"Дрина" 3:0 :: Semberija INFO ::

 

ОДБОЈКА 21. коло Прве лиге: ЖОК"Радник"-ОК"Дрина" 3:0


Иако , претпоследње, 21. коло првенства лиге гдје uчestvuje12 екипа без плаy офф завршнице одбојкашице оба тима су мотивисано пружиле још једну изванредну представу навијачима. Одбојкашице "Радника" цијелу сезону играју ослабљене бојкотом једне од најбољих играчица која је нанијела велику штету клубу својим неиграњем у борби за титулу, но и поред тога је екипа изборила високо 3. мјесто, чак 15 бодова пред четвртопласираном екипом.
 
Дјевојке "Радника" које немају подршку града ни близу њиховим вишегодишњим изванредним резултатима и даље доказују да су несаломиве и да су носилац овог спорта у граду, како играчки тако и стручним радом тренера који имају завршене школе спорта, за разлику од неких клубова гдје по Закону о спорту поједини тзв. "стручњаци" не би смјели уопште радити са млађима од 14 година. Надамо се да ће, напокон, ипак бити више поштовање жена у спорту и да ће инспекцијске истраге у клубовима спријечити да нам дјецу обучавају особе без лиценци и звања у спорту.
 
За "Радник" су у овом колу максималан број бодова освојиле: Ана Зекић, Марија Милошевић, Сузана Вуковић, Весна Еркић, Уна Гарић, Андреа Сарић, Миа Ливопољац, Аница Ковачевић, Јана Перић, Анастасија Цвијетић, Анђела Ђурић и Богдана Миркановић.Тренер екипе Борко Мићић.
 
За екипу нису наступиле Јелена Сојиљковић због повреде, Лара Симић и Нађа Вучићевић због обавеза на факултету.
 
С обзиром да је остало још једно коло у гостима, желимо да се посебно захвалимо људима и организацијама који нам несебично помажу и прате нас: Др Нада Марић, Александар Ацо Ранковић, агенцији ОлимпПром, порталима који објављују наше активности, посебно Семберија ИНФО , нашим вјерним навијачима, спонзорима, основним школама: Вук Караџић, Свети Сава, Јован Дучић и управи и радницима Градске Дворане у Рачанској и свим члановима клуба,  посебно најмлађим.
 
У наредном периоду, по завршетку лиге, очекују нас утакмице КУП-а РС.
 
Свим грађанима Бијељине који славе Христово васкрсење желимо срећан Васкрс.
 
"ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!"