МЛАДИ КАРАТИСТИ НА КАМПУ У СЛОВАЧКОЈ :: Semberija INFO ::

 

МЛАДИ КАРАТИСТИ НА КАМПУ У СЛОВАЧКОЈ



Захваљујући превасходно квалитету бијељинског каратеа, а потом познанствима оствареним на бројним међународним турнирима, неколицина тренера и каратиста прошле су године први пут учествовали на тренинг кампу у Словачкој који окупља најбоље каратисте Средње Европе.



Екипа Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине и ове је године позвана да са најбољим младим такмичарима и тројицом тренера учествује на Међународном карате кампу који се у периоду од 30. јуна до шестог августа одржава у дистрикту Банска Бистрица у Словачкој.



- Такмичари нашег Регионалног карате савеза од јуче се налазе на Интернационалном карате кампу у Словачкој, који ће искористити као почетак и први дио припрема за предстојећи наставак такмичарске сезоне. На кампу у организацији наших пријатеља из ЦМК "Банска Бистрица" у прелијепом амбијенту Спорт ресорт-а "Словенка" који пружа фантастичне услове наредних шест дана заједно ће радити кадети, јуниори и сениори из Чешке, Пољске, Мађарске, Босне и Херцеговине и Словачке“, стоји у саопштењу Регионалног карате савеза БМСиП.