Иванишевић открио кад Ђоковић почиње припреме за УС опен, па се дотакао "свађа": Ја га пола не чујем :: Semberija INFO ::

 

Иванишевић открио кад Ђоковић почиње припреме за УС опен, па се дотакао "свађа": Ја га пола не чујем


Горан Иванишевић открио је када ће Новак Ђоковић започети са тренинзима и припремама за УС опен и сезону на бетону.

Тренер српског тенисера је протекле недеље боравио на турниру у Умагу и том приликом дао интервју за "Спортске новости", гдjе је рекао да крајем ове недеље почињу припреме за америчку турнеју.

- Мало се одморио, али сада крећу припреме за америчку турнеју. Крајем недеље почињу припреме, лагано креће с кондицијом, а онда и тенис. Не знам тачно, оне недеље иза, средином мjесеца креће за Синсинати.

Новак прошле године није играо уопште у Америци, јер му није дозвољен улазак зато што је одбио вакцину против корона вируса. Иванишевић је поручио да је тренутно једини тенисер који може да победи Ђоковића Карлос Алкараз.

Он је још једном и појаснио понашање српског тенисера током мечева, пре свега на то што се често у медијима потенцира на његовим реакцијама према стручном штабу и ложи, такозваним "свађама" које има са њим.

- Ма, то су глупости. Као прво, ја га пола тога не чујем. То су огромни терени, публика виче и не чује се. Мени то не смета, то су емоције, негде мора да избаци то. Стално се пише "опет је викао, опет ово, опет оно...". Милион пута смо причали и уопште немам проблема с тим. И ја сам био играч, који пут је тешко рећи неку техничку ствар у две секунде. Важно је да он што боље одигра.


Глас Српске