Спорт :: Semberija INFO ::

 

13 медаља у Бањој Луци, на "Граве енергија купу 2018" 


Протеклог викенда у Бањој Луци, на турниру који важи као један од најмасовнијих и најквалитетнијих у региону “Граве Енергија Куп 2018“ чланови КК “УНСУ“ остварили су фантастичне резултате! 
Освојивши чак 13 медаља у борбама, од тога; 4 златне; 3 сребрне и 6 бронзаних у конкуренцији 1260 такмичара, 97 клубова из 11 земаља изборили су се за 6. мјесто у генералном пласману клубова.
Испред нашег клуба нашли су се само “Енергија“, домаћин и организатор турнира, затим “Перфект“ из Сарајева, “Регенерација“ из В. Кладуше, “Јион“ из Бихаћа и “Омладинац“ из Подгорице, док су иза нас остали многи квалитетни клубови, те регионалне репрезентације.
Осим “Омладинца“, поменути боље пласирани клубови су наступили са знатно већим бројем такмичара што не умањује њихов резултат али је чињеница да су тиме резултати наших 11 учесника још вриједнији.
Златне медаље:
Јовић Александар, борбе - кадети [70]
Недић Саша, борбе - јуниори [76]
Гавриловић Марија, борбе - дјевојчице 10 година [-28]
Кнежевић Анђела, борбе - дјевојчице 13 година [-39]
Сребрне медаље:
Калајџић Сара, борбе - јуниорке [-48]
Екипа (Калајџић Сара, Кнежевић Анђела и Трипуновић Јелена), борбе - кадеткиње екипно
Бронзане медаље:
Калајџић Дајана, борбе - сениорке [-68]
Кнежевић Иван, борбе - дјечаци 10 година [-35]
Вујић Миа Милица, борбе - дјевојчице 9 година [-32]
Трифковић Марија, борбе - дјевојчице 10 година [40]
Трифковић Марија, борбе - дјевојчице 9 година [36]
Гавриловић Марија, борбе- дјевојчице 10 година [-30]

Морамо истаћи да, иако смо најавили наступ комплетног првог тима, ипак смо наступили окрњеног састава, а за то су криве прехладе и неке повреде. Сигурно је да смо комплетни могли до још бољих резултата. Оно што је важно јесте да нам је овај турнир послужио као последња провјера пред државно првенство и да су наши кадети, кадеткиње, јуниори и јуниорке показали задовољавајући ниво форме.
Наредног викенда наше такмичаре очекује наступ на “Трофеју Раковице“ у Београду.

У име УО клуба, захваљујемо се нашим такмичарима - учесницима на залагању и свему што су приказали у Бањој Луци. Такође се захваљујемо и нашим родитељима, без којих би сви ови резултати које постижемо из викенда у викенд били немогући.

Извор: КК УНСУ