Хаос на мечу у Новом Пазару: Прекинут меч због пароле "Сребреница геноцид" :: Semberija INFO ::

 

Хаос на мечу у Новом Пазару: Прекинут меч због пароле "Сребреница геноцид"


НОВИ ПАЗАР - Меч плеј-аута у Суперлиги Србије између Новог Пазара и Радничког из Ниша прекинут је због понашања домаћих навијача.


У тренуцима када је њихов тим имао предност због поготка Адема Љајића, навијачи тима из Новог Пазара развили су транспарент "Сребреница геноцид" и натјерали делегата утакмице да уз консултације са главним арбитром прекине меч.

Делегат Радисав Мутавџић и судија Јован Шегрт донијели одлуку да се прекине меч након само двадесетак минута игре, а све због транспарента. Играчи су на знак судије напустили терен и пауза је трајала неколико минута, а за то вријеме је са људима на трибини комуницирао Адем Љајић.

Најбољи играч Новог Пазара утицао је на навијаче да уклоне спорну паролу, што се и десило неколико минута касније. У међувремену су због одлуке делегата и арбитра ка терену летјеле одломљене столице са трибине, али су инциденти окончани и меч је настављен.

Подсјећамо, утакмица Новог Пазара и Радничког из Ниша нема резултатски значај за домаћу екипу јер је већ обезбиједила опстанак у елитном друштву српског фудбала. Веома близу тог циља су и гости, пошто им је и бод на посљедњем мечу у сезони гарантује избјегавање баража, пише Мондо.


Извор: Глас Српске