КОШАРКА: ЈОШ ЈЕДНА ПОБЈЕДА БИЈЕЉИНСКОГ КЛУБА :: Semberija INFO ::

 

КОШАРКА: ЈОШ ЈЕДНА ПОБЈЕДА БИЈЕЉИНСКОГ КЛУБА


Посљедња утакмица осмог кола Првенства БиХ за кошаркаше играна је синоћ између КК "Посушје" и КК " Будућност Пролаб". Момци Јосипа Панџе одиграли су још једну добру утакмицу у којој су држали предност од почетка до краја. На крају утакмице резултат је износио 64:77 (10:23, 21:18, 20:16, 13:20).

Најефикаснији у редовима Бијељинаца били су: Војин Илић (22 поена и 6 скокова) и Миливоје Божовић са дабл-дабл учинком (12 поена и 12 скокова). Ади Захирагић убацио је десет, Динко Пељто девет, а Рајко Гутаљ и Лука Јовановић по осам поена. У стријелце су се још уписали Небојша Еркић са шест и Александар Пиргић са два поена.

У редовима гостију најефикаснији су били Михаел Картер III са 19 и Бењамин Kолег са 15 поена. Овом побједом КК "Будућност Пролаб" задржао је треће мјесто на табели са 6 побједа и 2 пораза.

- У наредном колу, за крај календарске године, у петак дочекујемо ОКК “Спарс” из Сарајева, што ће сигурно бити још једна сјајна кошаркашка представа у Бијељини", стоји у саопштењу КК "Будућност Пролаб" из Бијељине.


​Семберија инфо