Jedno lice lišeno slobode zbog krivičnih djela „Tjelesna povreda“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ :: Semberija INFO ::

 

Jedno lice lišeno slobode zbog krivičnih djela „Tjelesna povreda“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“


Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, 07.07.2024. godine lišili su slobode lice A.L. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ,,Tjelesna povreda“ i ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.
 
Naime, Policijska stanica Bijeljina je 07.07.2024.godine oko 21,50 časova zaprimila prijavu da je od strane nepoznatog  muškog lica došlo do narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Bijeljini.
Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su na licu mjesta zatekli lice A.L., koji je fizički napao dva lica koja su bila u objektu.
 
Prilikom lišenja slobode kod lica A.L. pronađene su dvije kesice bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain. Alkotestiranjem lica utvrđeno je da isti ima 1.32 g/kg alkohola u organizmu.
 
O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se protiv lica lišenog slobode dostavi Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ,,Tjelesna povreda“ i ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.
 
PORTPAROL
Aleksandra Marić