UHAPŠENO LICE KOJE IMA TRI POTJERNICE :: Semberija INFO ::

 

UHAPŠENO LICE KOJE IMA TRI POTJERNICE


Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, 14. jula, oko 20 časova u Ulici Galac u Bijeljini, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil ,,Reno megan'' kojim je upravljalo lice S.S. iz Bijeljine.
 
Prilikom kontrole utvrđeno je, da se u vozilu nalaze još lica Ž.K. i M.D. Prilikom kontrole, lice M.D. se dao u bjekstvo. Policijski službenici su ga ubrzo stigli, a M.D. je, tom prilikom, pružio otpor i fizički napao policijske službenike.
 
Policijski službenici su lice M.D. iz Lopara lišili slobode, a provjerama je utvrđeno da za njim imaju raspisane tri aktivne centralne potjernice.
 
U Medicinskom centru Bijeljina povrijeđenim policijskim službenicima ukazana je medicinska pomoć, a ljekari su konstatovali da su zadobili lakše tjelesne povrede.
 
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da mu se nakon dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti '''', potvrđeno je iz policije.