ПОМОЋ ЗА МИЋУ СТАНКОВИЋА :: Semberija INFO ::

 

ПОМОЋ ЗА МИЋУ СТАНКОВИЋА


Мићо Станковић из Смолуће тренутно је настањен у Равном Пољу - Ново насеље, а потребна му је помоћ хуманих људи. 

Станковић, који је био борац прве категорије Војске Републике Српске у одбрамбено отаџбинском рату, једва саставља крај с крајем, а преживљава радећи на дневницу. 

Његови земљаци, комшије и саборци покренули су акцију у којој му покушавају обезбједити колико-толико услован смјештај. Мићо још од 2004. живи у старој камп приколици, која је потпуно неусловна - без струје, воде и било каквог гријања. 



У акцији су учествовали бивши саборци, Удружење грађана Смолуће, Општина Угљевик, Борачка урганизација Угљевик, Црквена општина Угљевик, приватни предузетници и бројни хумани појединци, а њиховим донацијама у Равном Пољу саграђена је кућа за Станковића.

Међутим, због недостатка новчаних средстава стамбени простор и даље није намјештен, те молимо све хумане људе да својим уплатама помогну да наш саборац Мићо добије достојанствено мјесто за живот, поручују из Удружења грађана Смолуће. 

Уплате се могу извршити на жиро рачун Удружења грађана Смолуће број 555-00000133212-22, Нова банка, са назнаком за Мићу Станковића.