Градови :: Semberija INFO ::

 

10. ДЕЦЕМБРА ОДРЖАТИ ЋЕ СЕ МАНИФЕСТАЦИЈА МИСС РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Под покровитељством Града Бијељина и Туристичке организације Града Бијељина, на дан 10.12.2022 године, у организацији Дирекције "Мисс Републике Српске", у Центру за културу Бијељина с почетком у 19:30х, одржава се манифестација “Мисс Републике Српске”.

Двадесет и шесту годину за редом БиХ, путем званичне Дирекције “МИСС БиХ” равноправни је учесник једног од најгледанијих пројеката “МИСС СВИЈЕТА”, који у свом предзнаку носи назив “љепота са сврхом”. Од 1996. године, па до данас, постижемо високе резултате, радећи упркос времену и свим неповољним приликама које су задесиле свијет. Избор промовише младост, љепоту, интелигенцију, позитивне вриједности нашег друштва, те посебно промовише теме које су од општег интереса за цијело друштво.



Дирекција Мисс Републике Српске, у сарадњи с Градом Бијељина и ТО Града Бијељина, покренули су акцију “НАШЕ ЈЕ БОЉЕ - КУПУЈМО ДОМАЋЕ! ПУТУЈМО ДОМАЋЕ!”, у сврху промоције квалитетних домаћих производа и туристичких потенцијала на подручју Града Бијељине.

Циљ промотивне акције јесте освијестити важност локалног путовања, производње, али и купње домаћих производа како би се придонијело повећању конкурентности домаће привреде. Стога је један од поносних спонзора управо специјализована фирма д.о.о. “Новоформ” Бијељина, која се бави домаћом производњом врата врхунског и средњег квалитета намјењеним најпробирљивијем сегменту тржишта.

Врло је важно, у временима кризе и рецесије, сачувати разину домаће потрошње и кроз то одржати економску активност Града Бијељине и Републике Српске. Опадање потрошње нас води у стагнацију и узрокује велике проблеме. Зато морамо имати домаћи производ те јачати свијест о важности локалног путовања и куповине домаћег квалитетног производа.



На избору “Мисс Републике Српске”, представити ће се 30 дјевојака, које се боре за своје учешће у финалном избору “Мисс БиХ за Мисс Свијета 2022”.

Само неки од критерија који се узимају у обзир приликом одабира дјевојака су интелигенција, волонтеризам, хуманост, физички изглед, елоквенција, манири, способност, природност, познавање страних језика и сл...

Захваљујемо се Граду Бијељина и Туристичкој организацији Града Бијељина, као и спонзорима који су помогли да младе дјевојке из Републике Српске добију своју шансу и буду дијелом пројекта који истиче позитивне вриједности нашег друштва и у чијем средишту су младост, љепота, интелигенција и хуманост.

Свим учесницама желимо пуно среће у предстојећем такмичењу!